Receptes fàcils amb formatge de Tros de Sort per sorprendre a casa

Quan tens a casa un bon formatge artesà com els de Tros de Sort, no cal complicar-se per fer plats deliciosos. A continuació et proposem receptes amb formatge artesà: senzilles, fresques i boníssimes per gaudir dels teus formatges de manera diferent i sorprendre a tothom.

1. Amanida de formatge Kuadrat amb nous, pera i mel

Receptes fàcils amb formatge de Tros de Sort per sorprendre a casa

Una combinació clàssica que no falla mai.
Ingredients:

  • Formatge Kuadrat (Tros de Sort)
  • Pera madura a làmines fines
  • Nous trossejades
  • Ruca o mesclum
  • Un rajolí de mel
  • Oli d’oliva verge extra i sal

Preparació: Barreja tots els ingredients i afegeix el formatge esmicolat per sobre. Amaneix amb oli, sal i un toc de mel. Ideal per a un sopar lleuger!

2. Pa torrat amb Tupí i melmelada de tomàquet

Un contrast de sabors que enganxa.
Ingredients:

  • Tupí de Sort
  • Llesques de pa de pagès
  • Melmelada de tomàquet o pebrot vermell

Preparació: Torra el pa, suca’l amb Tupí i afegeix una culleradeta de melmelada. Serveix com a aperitiu o entrant.

3. Pasta fresca amb crema de formatge Serrat

Receptes fàcils amb formatge de Tros de Sort per sorprendre a casa

Una opció ràpida i deliciosa.
Ingredients:

  • Pasta fresca (tagliatelle o gnocchi)
  • Formatge Serrat de Sort ratllat
  • Un raig de nata per cuinar
  • Pebre negre recent molt

Preparació: Escalfa la nata amb el formatge ratllat fins que es fongui. Afegeix la pasta cuita, barreja i serveix amb pebre per sobre.

4. Mini broquetes de Costa Negra i fruita

Perfectes per a festes o berenars infantils.
Ingredients:

  • Dauets de formatge Costa Negra
  • Raïm, maduixes o trossos de poma
  • Bastonets o escuradents

Preparació: Munta petites broquetes combinant formatge i fruita. Ràpid, sa i molt vistós.

5. Ou al forn amb Tou dels Til·lers i espàrrecs

Ideal per esmorzar o brunch.
Ingredients:

  • 1 ou
  • Formatge Tou dels Til·lers
  • Espàrrecs verds
  • Sal i pebre

Preparació: En un ramequin, col·loca una base de formatge, afegeix els espàrrecs i l’ou a sobre. Cou al forn 10-12 minuts a 180ºC.


Tens formatge artesà a casa? Dona-li protagonisme!

Amb aquestes receptes amb formatge artesà no calen tècniques complicades, només ganes de compartir bon formatge. Aposta pel producte local, fresc i fet amb cura. Descobreix la gamma completa a la nostra web www.trosdesort.cat o a la nostra botiga de Sort!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Potser t'interessa...

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar