RATAFIA 21 LLUNES
Ingredients
Elaborada amb la maceració de nous tendres i de nou moscada i la destil·lació, per una banda, de 21 plantes aromàtiques, arrels i espècies, a les quals afegim un destil·lat de pells de taronja, de taronja amarga i de cafè.
El Licor
La Ratafia dels Raiers és el licor referència de casa nostra.
Continua la tradició d’aquest licor, fet durant segles a les cases de pagès del Pirineu, seguint antigues receptes guardades amb molt de zel, que es transmetien de generació en generació.
Es recomana prendre-la després de menjar, amb gel o bé freda. És també un excel·lent complement a la cuina en salses o rostits i també per elaborar postres amb fruita o pastisseria
Història
Portet elabora ratafia des de finals del segle XIX, combinant nous amb fruites, plantes aromàtiques i espècies, com a part de la seva identitat. Des de 1964, destaca la Ratafia dels Raiers, creada per l’Avi Joan, que ha esdevingut el seu producte estrella. Actualment, produeixen ratafies reserva reconegudes a nivell nacional i internacional
Troba l'acompanyament ideal