PATE CEPS CASA PAU
Ingredients
Ceps, oli, aigua, proteïnes de llet, ceba, all, sal, pebre i herbes aromàtiques.
Història
Fruits del Pirineu és una empresa familiar fundada amb la il·lusió i l'entusiasme d'aconseguir que els sabors tradicionals perdurin i segueixin estant en les nostres taules per poder gaudir de la seva intensitat i frescor.
És per això que tot el procés d'elaboració de les melmelades, salses i patés vegetals de El Rebost de Casa Pau, és totalment artesanal, triant les millors fruites i verdures fresques de cada temporada i tractant-les amb la delicadesa que es mereixen per fer-les arribar fins a vostè amb el seu sabor més autèntic.
Però juntament amb la tradició, El Rebost de Casa Pau també vol ser un referent de creativitat i innovació, per això contínuament treballa en el disseny de nous productes que, mantenint la seva base natural, tinguin com a resultat nous sabors capaços d'agradar i sorprendre als paladars més exigents.
Troba l'acompanyament ideal