Serrat del Triadó amb herbes
SH
9,69 €
IVA inclòs
És un formatge “Serrat del Triadó” amb herbes aromàtiques al seu interior (anet, estragó i api) que li donen un sabor molt original.
RECOMANACIONS
Ideal per menjar en cru i a talls. Les herbes aromàtiques del seu interior li donen un toc especial als teus plats.
Nosaltres et recomanem afegir-lo a la pizza.
- Tipus de llet
- Llet crua de vaca
- Tipus de formatge
- Semicurat
- Textura
- Semidura
- Sabor (1-5)
- Intensitat 3
- Tipus de pasta i escorça
- Pasta premsada, escorça natural
- Maduració
- 1 mes
- Al·lèrgens
- Llet
api
ou - Conservació
- 2-8ºC
8437005653429
INGREDIENTS: Llet crua de vaca, ferments làctics, quall, barreja d'herbes (anet, estragó, api) i sal. Conservador: lisozima d'ou.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL
Valor mitjà per 100 g de producte:
Valor energètic | 1868 kJ / 450 | kcal |
Greixos | 35.8 | g |
dels quals saturats | 26.0 | g |
Hidrats de carboni | 0.5 | g |
dels quals sucres | 0.5 | g |
Proteïnes | 30.3 | g |
Sal | 1.74 | g |
A la muntanya de Llessuí (municipi de Sort), una muntanya molt apreciada per les pastures d’estiu, hi trobem el Coll del Triadó, un enclavament entre la Vall Fosca (Pallars Jussà) i la Vall d’Àssua (Pallars Sobirà) que rep el seu nom per ser el lloc on, acabat l’estiu, es triava el bestiar i es separaven els animals per poder tornar cadascun a casa seva.
El Serrat del Triadó és una versió del formatge serrat de muntanya, un formatge tradicional de pastor que originàriament s’elaborava amb llet d’ovella.
No hi ha valoracions
Troba l'acompanyament ideal