Serrat del Triadó Roi

Serrat del Triadó Roi

SR
9,69 €
IVA inclòs
Escolleix la mida que vulguis

Formatge curat elaborat amb llet crua

Ideal per als que els agrada un formatge artesà curat de textura no massa dura, dolcenc i gustós, però sense arribar a ser fort.

 

Formatge d’aroma intens i de gust dolcenc, però amb caràcter. La seva textura és compacta però elàstica.

RECOMANACIONS

Perfecte per degustar en cru servit en forma de flors amb la girolle.

També et recomanem consumir-lo amb la raclette, el resultat és espectacular.

Tipus de llet
Llet crua de vaca
Tipus de formatge
Curat
Textura
Semidura
Sabor (1-5)
Intensitat 3
Tipus de pasta i escorça
Pasta premsada, escorça rentada amb una salmorra suau
Maduració
de 2 a 4 mesos, segons format
Al·lèrgens
Llet
ou
Conservació
2-8ºC
8437005653405

INGREDIENTS: Llet crua, ferments làctics i d'afinat, quall i sal. Conservador: lisozima d'ou.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL

Valor mitjà per 100 g de producte:

Valor energètic 1868 kJ / 450 kcal
Greixos 35.8 g
dels quals saturats 26.0 g
Hidrats de carboni 0.5 g
dels quals sucres 0.5 g
Proteïnes 30.3 g
Sal 1.74 g

A la muntanya de Llessuí (municipi de Sort), una muntanya molt apreciada per les pastures d’estiu, hi trobem el Coll del Triadó, un enclavament entre la Vall Fosca (Pallars Jussà) i la Vall d’Àssua (Pallars Sobirà) que rep el seu nom per ser el lloc on, acabat l’estiu, es triava el bestiar i es separaven els animals per poder tornar cadascun a casa seva.


El Serrat del Triadó és una versió del formatge serrat de muntanya, un formatge tradicional de pastor que originàriament s’elaborava amb llet d’ovella.

No hi ha valoracions

Troba l'acompanyament ideal

Enviament gratuït
per compres superiors a 49 €

Transport refrigerat

Gaudeix de l’excel·lència
de tots els productes a casa teva

Producte afegit per comparar.